bulbonick Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam Na początek chciał bym powitać wszystkich ,mam na imię Paweł zwany dalej "BULBONICK-em"i mieszkam pod Warszawą ,zawodowo zajmuję się budową urządzeń filmowych. Rozchorowałem się na tą nieuleczalną chorobę w ubiegłe wakacje i do tej pory mimo podawania przez żonę cudownych lekarstw nie mogę się wyleczyć . Z powodu choroby samochód stracił garaż a rodzina..........jest wyrozumiała. Oj! brzmi to jak wyznanie w klubie AA................ Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Z powodu choroby samochód stracił garaż a rodzina..........jest wyrozumiała.Do czasu Pawełku , do czasu hehe witaj i tutaj :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 [...] Oj! brzmi to jak wyznanie w klubie AA................ Pozdrawiam wszystkich Ale tam masz jeszcze szanse na wyleczenie ... :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Youł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.