bulbonick Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam Na początek chciał bym powitać wszystkich ,mam na imię Paweł zwany dalej "BULBONICK-em"i mieszkam pod Warszawą ,zawodowo zajmuję się budową urządzeń filmowych. Rozchorowałem się na tą nieuleczalną chorobę w ubiegłe wakacje i do tej pory mimo podawania przez żonę cudownych lekarstw nie mogę się wyleczyć . Z powodu choroby samochód stracił garaż a rodzina..........jest wyrozumiała. Oj! brzmi to jak wyznanie w klubie AA................ Pozdrawiam wszystkich
El-Diablo Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Z powodu choroby samochód stracił garaż a rodzina..........jest wyrozumiała.Do czasu Pawełku , do czasu hehe witaj i tutaj :wink:
buwi777 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 [...] Oj! brzmi to jak wyznanie w klubie AA................ Pozdrawiam wszystkich Ale tam masz jeszcze szanse na wyleczenie ... :devil: :devil: :devil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.