bulbonick Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Witam Na początek chciał bym powitać wszystkich ,mam na imię Paweł zwany dalej "BULBONICK-em"i mieszkam pod Warszawą ,zawodowo zajmuję się budową urządzeń filmowych. Rozchorowałem się na tą nieuleczalną chorobę w ubiegłe wakacje i do tej pory mimo podawania przez żonę cudownych lekarstw nie mogę się wyleczyć . Z powodu choroby samochód stracił garaż a rodzina..........jest wyrozumiała. Oj! brzmi to jak wyznanie w klubie AA................ Pozdrawiam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
El-Diablo Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Z powodu choroby samochód stracił garaż a rodzina..........jest wyrozumiała.Do czasu Pawełku , do czasu hehe witaj i tutaj :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
buwi777 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 [...] Oj! brzmi to jak wyznanie w klubie AA................ Pozdrawiam wszystkich Ale tam masz jeszcze szanse na wyleczenie ... :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
franc Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
markac Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Youł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.