Cimek Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Witam Ręce mi opadają, chciałem zamówić Pc focusa w częsciach. Nigdzie nie mają ,obdzwoniłem pare sklepów ,w tym Modele.sklep.pl zapewniano mnie ze mają kadłub i resztę , zrobiłem zamówienie. Wracając z poczty pracownik Modele.sklep.pl zadzwonił i poinformował ze nie maja stateczników , skrzydła nawet kadłuba Wiec liczę na pomoc z waszej strony. Móglbym zestaw M Easy star na moją kieszen teraz to duży wydatek. Zamiast kadłuba z Focusa, móglbym wziąść kadłub z ES i reszta Focus'a. Dziekuje z góry Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
barton3 Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 helipad.pl -> części do samolotów sklep.modelarnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 dzieki slicznie barton uratowałes mi zycie =))) szkoda ze nie da się "pomógl":( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.