elektryki_rc Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Witam wszystkich użytkowników ! Zwłaszcza tych dla których mój nick "coś" mówi jeszcze z czasów gdy było to małe forum. Jak widać ostatnimi czasy wraz z administracją ustaliliśmy parę spraw związanych z moją przeszłością na forum i jak widać powróciłem. Tak więc "witam ponownie" ! Dla tych którzy w tym momencie się "skrzywili" oświadczam iż mam cele iście pokojowe i zdążyłem zmienić moje podejście do życia i ludzi ( przede wszystkim nabrać dystansu i wydorośleć nie tylko wiekiem ). Tak więc tytułem zakończenia administracji gratuluję rozrostu forum a wszystkim userom jak i sobie życzę życia w koleżeńskiej atmosferze na forum oraz wielu pomocnych i owocnych postów/projektów ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slawekmod Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Cześć Krzychu. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_F3J Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Siema! Miło cie tu widzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
buwi777 Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Czy ja Ciebie już gdzieś nie spotkałem :?: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektryki_rc Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 Czy ja Ciebie już gdzieś nie spotkałem :?: :devil: Hehe :-), może raz, dwa... a może trzy ! I oby nie po raz ostatni ! Witam ponownie jako user pfmrc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slawekmod Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Czy ja Ciebie już gdzieś nie spotkałem :?: :devil: Też mi twarz znajoma Jurek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Witamy serdecznie :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.