kaczmarsky Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Czy miał ktoś styczność z modelem "Kunlun"? Jest w ofercie Modelemax i Modelesklep. Czy warto się tym zainteresować czy to tylko tandetna chińszczyzna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorianR Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Ja bym na Twoim miejscu nie kupował tego modelu. Ta firma nie cieszy się zbyt dużym uznaniem. Mam szybowca z tej firmy i szału nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinn Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Za ta cenę 450zł nie warto go kupować. Dołożyć lepiej 150zł i kupić model z arthobby czy bejżyka. Arthobby i blejżyk robi bardzo dobre modele w stos. do ceny. Sam mam andromedę 1,9m z Ah , colibri , zuni - model jak dla mnie lata rewelacyjnie ,wart każdej wydenej złotówki. Kumpel ma elfa i fauna z blejżyka i też te modele latają nieźle, i są cenowo atrakcyjne: http://www.model-fan.com.pl/index.php?d=katalog&k_id=89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.