Mateusz17bl Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 witam oto mój model,,gradient''jest wykonany z depronu 3mm rowkowanego jest to mój 2 model RC którym wykonałem swój pierwszy lot :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Wstawiaj jeszcze większe zdjęcia.... Najlepiej takie co ważą po 4MB kazde i wpakuj jeszcze ich 10sztuk i każdy będzie to oglądał :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 wczoraj jak je dodałem były mniejsze.to jak je mam teraz zmniejszyć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Usunac tamte i dac jeszcze raz zmniejszone A tak na marginesie - krzywy statecznik poziomy masz nie w osi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Niepowiem model bardzo ładny i wykonanie ok a nie jak ktoś gdzieś napisał aby latało a jak loty?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ja swoje zdjęcia wykonuje w dobrej jakości aparatem. Potem za pomoca odpowiedniej wtyczki do Windowsa Xp, mam możliwość zmiany rozmiarów zdjęcia. Dzieki temu zdjęcia ważą mniej. Jednak nie srawdzałem, czy wystarczy podczas wstawiania na serwer imageshack.us wybrać odpowienio mały format i waga zdjęcia będzie podobna . Zas jak wstawiaj zdjęcia to format 640x480 lub 800x600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 jest taki fajny programik, na dodatek darmowy i mam do niego spolszczenie nazywa sie photo-filtre swietny do podstawowej obrobki zdjec jesli komus potrzebny to mu podesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Napisz trochę więcej o wymiarach, wadze i zatosowanym sprzęcie. Podobają mi sie naklejki, obecność kabinki i ogólnie "malowanie". W sumie jak na drugi model jest nieźle dopracowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 sprzęt to 2x serwo HS55 silnik speed 400z przekładnią 4:1 śmigło 9-4,5 pakiet to 7celi sanyo o pojemności 600mah regulator to SP-1010 niestety został zniszczony przez pakiet w czasie kraksy i potrzebuje do niego zdjęcia albo schematu o które prosiłem tutaj http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=1523 mam aparaturę renger III i mikro odbiornik HFS-04mg aparatura jest na 35mhz CH78.model ma rozpiętość skrzydeł 95cm i długość kadłuba 57cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 i filmik z mojego pierwszego lotu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimax Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 no pogratulowac! niezle smiga:) jak dla mnie podklad do filmiku za malo koscielny :twisted: Ogolnie wyglada fajnie ja juz prawie na pewno na swoj pierwszy model zrobie RWD5... biedny bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Jeżeli to perwszy lot RC, to trzeba przyznać, że naprawdę udany Być może potrzeba odrobinkę dać SC do przodu, model powinien być wtedy trochę stateczniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wcześniej latałem trochę na FMS i przed lotem zmniejszyłem wychylenia sterów na minimalne.A co do przeniesienia SC to ledwo zmieściłem w tym modelu cały osprzęt i wydaje mi się że model nawet jest za ciężki na przodzie bo go ciągnęło do ziemi i co jakiś czas dawałem mu w górę,ale sam nie wiem bo wtedy pierwszy raz leciałem modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.