darek.3333 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Podczas dzisiejszych lotów pękła mi rura łącząca silnik z tłumikiem przy samej obudowie silnika. Pospawać się raczej nie da. Czy ktoś może zna miejsce , gdzie można by kupić taki tłumik lub ma na zbyciu? Tłumik taki sam jak na zdjęciu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Gwint 12x1 mm, nagwintuj kawałek rurki i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Właśnie tak myślałem, że w obudowę tłumika ta rurka też chyba musi się wkręcać. Będę musiał pozukać taką rurkę - dzięki za radę. :wink: PS1 - tylko mam nadzieję , że ta część rurki , która została w tłumiku da się wykręcić bo urwała się równo z obudową. PS2 - wykręciła się po prostu palcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.