btg Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam wszystkich kolegów, modelarzy. Jest mi niezmiernie miło dołączyć do tego forum- mam nadzieję, że dowiem się tutaj wielu interesujących mnie ciekawostek modelarskich. Kilka słów o mnie? Oprócz typowych dla ludzi mojego wieku pasji (kolarstwo MTB, pływanie, koszykówka, wędkarstwo, gra w paddle'a). Interesuje się również sztuką wzornictwa przemysłowego (czyli pospolicie nazywany design), wydarzenia kulturalne w Warszawie. Kulinarnie uwielbiam pierogi z kapustą i grzybami a na deser-tiramisu. Jestem z zamiłowania żeglarzem, w przyszłości chcę zostać architektem jachtowym. Z racji tego, że teraz jestem licealistą, narazie realizuję swoją pasję projektowania jednostek pływających na polu modelarstwa. Na swoim koncie mam 4 modele w/g własnego konceptu i 2 kolejne w drodze! Jeżeli ktoś byłby zainteresowany projektem modelu jachtu na zamówienie- służę swoim doświadczeniem i pasja. z żeglarsko/modelarskim pozdrowieniem, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonekCC Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.