btg Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Witam wszystkich kolegów, modelarzy. Jest mi niezmiernie miło dołączyć do tego forum- mam nadzieję, że dowiem się tutaj wielu interesujących mnie ciekawostek modelarskich. Kilka słów o mnie? Oprócz typowych dla ludzi mojego wieku pasji (kolarstwo MTB, pływanie, koszykówka, wędkarstwo, gra w paddle'a). Interesuje się również sztuką wzornictwa przemysłowego (czyli pospolicie nazywany design), wydarzenia kulturalne w Warszawie. Kulinarnie uwielbiam pierogi z kapustą i grzybami a na deser-tiramisu. Jestem z zamiłowania żeglarzem, w przyszłości chcę zostać architektem jachtowym. Z racji tego, że teraz jestem licealistą, narazie realizuję swoją pasję projektowania jednostek pływających na polu modelarstwa. Na swoim koncie mam 4 modele w/g własnego konceptu i 2 kolejne w drodze! Jeżeli ktoś byłby zainteresowany projektem modelu jachtu na zamówienie- służę swoim doświadczeniem i pasja. z żeglarsko/modelarskim pozdrowieniem, Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZonekCC Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Witam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.