upgrayedd Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wiem, że do świąt jeszcze 16 dni ale... Nie mogłem wytrzymać i chciałem podzielić się moją refleksją na temat świąt. Otóż są one najlepszym okresem w roku i w ogóle najlepsze!!! :jupi: I z tej właśnie okazji, chciałem wszystkim forumowiczom życzyć udanych modeli, własnych projektów, no i wiadomo :devil: zdrowia i samych szóstek w szkole :lol2: . I tego samego w nadchodzącym niu jerze i extra sylwka. :faja: Jak ktoś jeszcze nie jest w świątecznym humorze niech obejrzy sobie to: i od razu mu się polepszy . Dopisywać się do życzeń i nie narzekać na komercyjne święta. Teraz wszystko takie jest :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Trochę wcześnie, ale ode mnie dla wszystkich : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Hahaha, jednak to prawda!!! http://demotywatory.pl/szukaj?q=mandarynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Żeś nadgonił W tym roku śnieg pierwszy raz wyprzedził reklamę coca-coli Ale i tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nienawidzę świąt. Są okropne, sztuczne i cała rodzina nagle bardzo się lubi i wszyscy udają, że interesuje ich co tam nowego u cioci Krysi. W radiu ciągle to last kristmas a Mikołaj tak naprawdę nie istnieje. Poza tym jest zimno... Wesołych świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 I jeszcze się Mammuth ze mnie śmieje;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 :rotfl: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Są okropne, sztuczneJak koszule non-iron! W radiu ciągle to last kristmasPiosenka o laluni, co puściła w trąbę gościa - ale u nas robi za kolędę Mikołaj tak naprawdę nie istnieje.Nie... :shock: To nie może być prawda! :'( :cry: Poza tym jest zimno...Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury! Wesołych świąt.Wesoły świąd! :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury! Dlatego tez nie lubię zimy! Świąd i pieczenie bym nawet powiedział! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Współczuję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mi się ze świętami tylko kilka rzeczy kojarzy-przypływ gotówki na modele,dźwięk pozytywki w lampkach choinkowych i barszcz z uszkami :mrgreen: no może ewentualnie śnieg i fajerwerki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 zima fajna jest... sanki na ktore jestem za duzy wiec sowboard i fireworks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 I Sylwester z Jedynką EDIT: a i oczywiście Kevin sam w domu/Nowym Jorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja tam swieta lubie. W tym roku czekam juz tylko na snieg bo 3 letniemu bratu zrobiłem sanki z 2metrowych nart - jezdza jak szalone. Normalnie jak z nim pojde na gorke to wszystkie dzieciaki z opadnieta szczena beda ogladac jak jezdizmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 laminat-uwazaj na braciszka,bo z doświadczenia powien Ci,że sanki zbudowane w oparciu o laminatowe narty są diabelsko szybkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 ...Świąd i pieczenie bym nawet powiedział! Poradnia "W" :wink: Święta? Najcholerniejsze, co może być. Nigdy nie wiadomo, co komu kupić, a i dostaje się zupełnie nie to, co powinno. :wink: Jak cieszyć się ze Świąt, skoro we Wigilię na dyżur do 12-ej w Pierwsze Święto, luz do Drugiego w południe, bo na 12-tą znów na dyżur do 12-tej w niedzielę, no i, oczywiście, w Nowy Rok na dyżur na 12-tą Całkiem milutkie Święta 24/24 i nawet upić się z radości nie można :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3239 Swieta ....- wspaniala rzecz !! - pod Choinka zawsze znajdzie sie jakis Motorek albo dwa ..... to mi pozostanie z dziecinstwa ,kiedy marzylem o silniczku pod choinka ...nigdy niestety nie dostalem - za to teraz..... odbijam sobie "zle" czasy . Zycze Wszystkim -WESOLYCH SWIAT - (Nasza spanielica Aggi "pracuje" czasami jako modelka do Kart Bozonarodzeniowych ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Tam to mają fajerwerki Wesołych Świąt :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.