upgrayedd Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Wiem, że do świąt jeszcze 16 dni ale... Nie mogłem wytrzymać i chciałem podzielić się moją refleksją na temat świąt. Otóż są one najlepszym okresem w roku i w ogóle najlepsze!!! :jupi: I z tej właśnie okazji, chciałem wszystkim forumowiczom życzyć udanych modeli, własnych projektów, no i wiadomo :devil: zdrowia i samych szóstek w szkole :lol2: . I tego samego w nadchodzącym niu jerze i extra sylwka. :faja: Jak ktoś jeszcze nie jest w świątecznym humorze niech obejrzy sobie to: i od razu mu się polepszy . Dopisywać się do życzeń i nie narzekać na komercyjne święta. Teraz wszystko takie jest :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linux Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Trochę wcześnie, ale ode mnie dla wszystkich : Link to comment Share on other sites More sharing options...
upgrayedd Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Hahaha, jednak to prawda!!! http://demotywatory.pl/szukaj?q=mandarynka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł R Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Żeś nadgonił W tym roku śnieg pierwszy raz wyprzedził reklamę coca-coli Ale i tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Nienawidzę świąt. Są okropne, sztuczne i cała rodzina nagle bardzo się lubi i wszyscy udają, że interesuje ich co tam nowego u cioci Krysi. W radiu ciągle to last kristmas a Mikołaj tak naprawdę nie istnieje. Poza tym jest zimno... Wesołych świąt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 I jeszcze się Mammuth ze mnie śmieje;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 :rotfl: :lol2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Są okropne, sztuczneJak koszule non-iron! W radiu ciągle to last kristmasPiosenka o laluni, co puściła w trąbę gościa - ale u nas robi za kolędę Mikołaj tak naprawdę nie istnieje.Nie... :shock: To nie może być prawda! :'( :cry: Poza tym jest zimno...Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury! Wesołych świąt.Wesoły świąd! :jupi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury! Dlatego tez nie lubię zimy! Świąd i pieczenie bym nawet powiedział! :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Współczuję.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Mi się ze świętami tylko kilka rzeczy kojarzy-przypływ gotówki na modele,dźwięk pozytywki w lampkach choinkowych i barszcz z uszkami :mrgreen: no może ewentualnie śnieg i fajerwerki :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 zima fajna jest... sanki na ktore jestem za duzy wiec sowboard i fireworks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł R Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 I Sylwester z Jedynką EDIT: a i oczywiście Kevin sam w domu/Nowym Jorku Link to comment Share on other sites More sharing options...
laminat Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Ja tam swieta lubie. W tym roku czekam juz tylko na snieg bo 3 letniemu bratu zrobiłem sanki z 2metrowych nart - jezdza jak szalone. Normalnie jak z nim pojde na gorke to wszystkie dzieciaki z opadnieta szczena beda ogladac jak jezdizmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 laminat-uwazaj na braciszka,bo z doświadczenia powien Ci,że sanki zbudowane w oparciu o laminatowe narty są diabelsko szybkie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 ...Świąd i pieczenie bym nawet powiedział! Poradnia "W" :wink: Święta? Najcholerniejsze, co może być. Nigdy nie wiadomo, co komu kupić, a i dostaje się zupełnie nie to, co powinno. :wink: Jak cieszyć się ze Świąt, skoro we Wigilię na dyżur do 12-ej w Pierwsze Święto, luz do Drugiego w południe, bo na 12-tą znów na dyżur do 12-tej w niedzielę, no i, oczywiście, w Nowy Rok na dyżur na 12-tą Całkiem milutkie Święta 24/24 i nawet upić się z radości nie można :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3239 Swieta ....- wspaniala rzecz !! - pod Choinka zawsze znajdzie sie jakis Motorek albo dwa ..... to mi pozostanie z dziecinstwa ,kiedy marzylem o silniczku pod choinka ...nigdy niestety nie dostalem - za to teraz..... odbijam sobie "zle" czasy . Zycze Wszystkim -WESOLYCH SWIAT - (Nasza spanielica Aggi "pracuje" czasami jako modelka do Kart Bozonarodzeniowych ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locke Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Tam to mają fajerwerki Wesołych Świąt :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.