filip Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jajecznice... ale to nie wchodzi w skład 12 potraw Czepiasz się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jajecznicy jeść nie będę będę sam siedział na forum chyba że znajdzie się jeszce ktoś taki kto będzie jadł "coś" do monitora @Marcus dawno chyba 11.10.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zrób z 12 jaj - ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Hehe tylko kto to zje ale nie szkodzi będzie na potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 KARP w radomiu po 8zł jak tam jest u was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 No to chłopaki macie niewesoło . Marcus , jak sie bawisz , to ja mam miejsce pod choinka . :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 dawno chyba 11.10.09 :shock: No to faktycznie długo idzie... :mrgreen: Marcus , jak sie bawisz , to ja mam miejsce pod choinka . :mrgreen: Niee, dzięki, nie skorzystam :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.