Chester Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Witam Wszystkich Forumowiczów!!! Mam na imię Mariusz i mieszkam w Dąbrowie Górniczej! Zarejestrowałem się tutaj ponieważ licze na Wasze cenne rady jak wskazówki Moim celem jest zbudować swój samolot i sobie nim latać! Znając siebie, swoje umiejętności i wiedząc że modelarstwa nie naucze się w miesiąc (i z tego powodu sie bardzo ciesze) jestem pewny że dopnę swego celu Zdecydowałem się na budowę samolotu ponieważ gdy kupiłbym gotowy szybko bym się nim znudził a tak będzie lepsza frajda z budowy i bogata wiedza na przyszłość! Znalazłem kilku użytkowników mieszkających w Zagłębie i na Śląsku z czego się bardzo ciesze i odrazu mam pytanie a zarazem prośbę. Czy organizujecie jakieś spotkania aby wspólnie polatać maszynami i gdzie?? I czy można przyjechać na takie spotkanie?? To tyle z Mojej strony! Ja zmykam dalej czytać, czytać... i czytać (jak narazie rozpracowuję kwestie aparatury). Mam nadzieję że i ja kiedyś dołącze do Was w powietrzu! Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Witamy na forum,powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Witam Ziomala :wink: :mrgreen: . Z którego rejonu jesteś- jeśli można zadać tak niedyskretne pytanie? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.