Zaan Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 By stało sie zadość tradycji tego forum odwiedzam to miejsce by przywitać sie ze wszystkimi. Na chrzcie dano mi na imie Marcin a było to 40 lat temu w pięknym grodzie Kraka . Z biegiem czasu i pieniędzy zaczełem realizować swoje dwie pasje modelarstwo i odbudowę pewnej starej rajdówki .W obu przypadkach konieczna jest wymiana lub raczej czerpanie z doświadczeń osób któtre już coś osiągneły w danym temacie gdyż jestem samoukiem i ucze sie czasami na własnych błędach :roll: a to kosztowne bywa .Mam pewną zasade najpierw przekopuje sie przez forum i jestem cicho czasami i przez pare miesięcy a potem pytam ;D no i tak jest i teraz więc prosze o wyrozumiałość....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Witam, proszę jeszcze tylko o zmianę pola skąd : Galicja, na jakąś bardziej konkretną miejscowość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Co za samochód? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaan Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 ascona b , Galicja bo jestem wędrujący ale skoro tak to niech będzie środek czyli Kraków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.