Wrobel Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam. Co byście polecili użyć jako mocny popychacz do płytowego steru wysokości pod 7 Kg serwo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Pręt gwintowany M3 stalowy wklejony w rurkę węglową na żywicę, snapy kulowe przy sterze snap mocowany do dwóch dzwigni śrubą przez obydwie dzwignie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Popychacz mam mieć 110 cm. Napęd steru odbywa się poprzez dźwignię kątowa. hmm... a jak się ma węgiel do zakłóceń? bo właśnie odradzano mi używać wegla na takiej długości. czy ten pręt nie będzie za bardzo podatny na wyboczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie bedzie jesli dasz :przelotki: wegiel nie jest taki straszny w Rx gorzej by bylo jak bys zamknal przestrzen wokol anteny weglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 chyba dam tradycyjną sosnę lub aluminiową rurkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Popieram kawał solidnego kija :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ja też, zwłaszcza jak to będzie solidny kij z solidnej miotły i niekoniecznie do modelu... - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dzięki za pomoc. Ja też obstawiałem sosnę i w efekcie z niej zrobiłem popychacz. Rezultat jest bardzo zadowalający. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.