Wrobel Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam. Co byście polecili użyć jako mocny popychacz do płytowego steru wysokości pod 7 Kg serwo???
armand Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Pręt gwintowany M3 stalowy wklejony w rurkę węglową na żywicę, snapy kulowe przy sterze snap mocowany do dwóch dzwigni śrubą przez obydwie dzwignie.
Wrobel Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Popychacz mam mieć 110 cm. Napęd steru odbywa się poprzez dźwignię kątowa. hmm... a jak się ma węgiel do zakłóceń? bo właśnie odradzano mi używać wegla na takiej długości. czy ten pręt nie będzie za bardzo podatny na wyboczenia?
Janosik72 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie bedzie jesli dasz :przelotki: wegiel nie jest taki straszny w Rx gorzej by bylo jak bys zamknal przestrzen wokol anteny weglem
Wrobel Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 chyba dam tradycyjną sosnę lub aluminiową rurkę.
ertman_176 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Popieram kawał solidnego kija :wink:
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ja też, zwłaszcza jak to będzie solidny kij z solidnej miotły i niekoniecznie do modelu... - Jurek
Wrobel Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dzięki za pomoc. Ja też obstawiałem sosnę i w efekcie z niej zrobiłem popychacz. Rezultat jest bardzo zadowalający. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.