Ja-a Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Michał, mam 20 lat. Lotnictwem interesuję się od dzieciństwa, zarażony pasją Ojca który jest pilotem. Aktualnie latam motoszybowcem (Sunny) na następny sezon planuje samolotowy model treningowy oraz combat'a (Ił-2). Doświadczenie raczej niskie, latam dopiero jeden sezon, może troszkę większe odnośnie samego budowania modeli. Jak na razie żadnego modelu nie rozbiłem więc trudno nazwać mnie modelarzem (a może nie najgorzej latam (??) ). W zimę nie latam ponieważ nie bawią mnie elektryki wole zapach spalin i uświniony olejem model. Pozdrawiam, i liczę na akceptacje waszego grona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witamy na forum Zanim zapytasz - niedlugo bedziesz dodany do grupy uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zanim zapytasz - niedlugo bedziesz dodany do grupy uzytkownikow Już... Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.