mrroberto Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam wszystkich modelarzy na emigracji. Intencja mojego tematu jest nawiazanie kontaktu z modelarzami ktorzy lubia spedzac czas na ulatnianiu swoich statkow powietrznych. Mieszkam niedaleko Heathrow i co sobote zabieram szybowce i robie wypad na zbocza polozone na poludnie od londynu az do wybrzeza. Jak to mowia w grupie razniej a i mozna podzielic sie doswiadczeniami i pomoc sobie nawzajem. W dniu jutrzejszym w porze rannej wybieram sie na butser hill http://www.slopehunter.co.uk/5.html jak ktos ma ochote to zapraszam...Jak wiatr nie sprzyja wypadom na zbocza zabieram silnikowce i latam niedaleko slough. Jesli ktos jest zainteresowany to ja zapraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam Cie z bliska No ja bym sie kiedys wybral , ale jutro rano lece do kolegi z naszego forum Jarka Chyba ze w niedziele jedziesz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrroberto Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam. W niedziele nie dam rady juz takze zajeta. Ale moze w przyszlm tygodniu sie uda... a tak nawiasem to jestem z Jastrzebia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 ...no i jak miło, odnaleźli się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ...no i jak miło, odnaleźli się...Ja ciagle zagubiony Jedynie kto - to mnie Boogie odnalazl - mial byc motyl, ale zaginal w akcji juz rok temu zreszta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Bo Ty Robert tak jakos nie po drodze mieszkasz :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jak najbardziej po drodze Jak bedziesz na moje lotnisko jechal - to miniesz moje rancho (250-300 metrow) Wiem wiem - mieszkam na takim za :ass: u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrroberto Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 w nastepna sobote planuje wypad na DEVIL’S DYKE. jeszcze tam nie bylem wiec bedzie to niespodzianka. prognoza pogody mowi o wietrze z polnocy lub z polnocnego zachodu ok 12mph, temp 1stC i slonecznie. wszystko idealnie tylko temp troche niska tak czy inaczej powinno byc ciekawie. jezeli pogoda nie pokrzyzuje planow chetnych zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.