mrroberto Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam wszystkich modelarzy na emigracji. Intencja mojego tematu jest nawiazanie kontaktu z modelarzami ktorzy lubia spedzac czas na ulatnianiu swoich statkow powietrznych. Mieszkam niedaleko Heathrow i co sobote zabieram szybowce i robie wypad na zbocza polozone na poludnie od londynu az do wybrzeza. Jak to mowia w grupie razniej a i mozna podzielic sie doswiadczeniami i pomoc sobie nawzajem. W dniu jutrzejszym w porze rannej wybieram sie na butser hill http://www.slopehunter.co.uk/5.html jak ktos ma ochote to zapraszam...Jak wiatr nie sprzyja wypadom na zbocza zabieram silnikowce i latam niedaleko slough. Jesli ktos jest zainteresowany to ja zapraszam...
Janosik72 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam Cie z bliska No ja bym sie kiedys wybral , ale jutro rano lece do kolegi z naszego forum Jarka Chyba ze w niedziele jedziesz Pozdrawiam
mrroberto Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam. W niedziele nie dam rady juz takze zajeta. Ale moze w przyszlm tygodniu sie uda... a tak nawiasem to jestem z Jastrzebia.
mammuth Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 ...no i jak miło, odnaleźli się...Ja ciagle zagubiony Jedynie kto - to mnie Boogie odnalazl - mial byc motyl, ale zaginal w akcji juz rok temu zreszta ...
Janosik72 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Bo Ty Robert tak jakos nie po drodze mieszkasz :wink: :wink:
mammuth Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jak najbardziej po drodze Jak bedziesz na moje lotnisko jechal - to miniesz moje rancho (250-300 metrow) Wiem wiem - mieszkam na takim za :ass: u
mrroberto Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 w nastepna sobote planuje wypad na DEVIL’S DYKE. jeszcze tam nie bylem wiec bedzie to niespodzianka. prognoza pogody mowi o wietrze z polnocy lub z polnocnego zachodu ok 12mph, temp 1stC i slonecznie. wszystko idealnie tylko temp troche niska tak czy inaczej powinno byc ciekawie. jezeli pogoda nie pokrzyzuje planow chetnych zapraszam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.