mrroberto Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Witam wszystkich modelarzy na emigracji. Intencja mojego tematu jest nawiazanie kontaktu z modelarzami ktorzy lubia spedzac czas na ulatnianiu swoich statkow powietrznych. Mieszkam niedaleko Heathrow i co sobote zabieram szybowce i robie wypad na zbocza polozone na poludnie od londynu az do wybrzeza. Jak to mowia w grupie razniej a i mozna podzielic sie doswiadczeniami i pomoc sobie nawzajem. W dniu jutrzejszym w porze rannej wybieram sie na butser hill http://www.slopehunter.co.uk/5.html jak ktos ma ochote to zapraszam...Jak wiatr nie sprzyja wypadom na zbocza zabieram silnikowce i latam niedaleko slough. Jesli ktos jest zainteresowany to ja zapraszam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik72 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Witam Cie z bliska No ja bym sie kiedys wybral , ale jutro rano lece do kolegi z naszego forum Jarka Chyba ze w niedziele jedziesz Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrroberto Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 Witam. W niedziele nie dam rady juz takze zajeta. Ale moze w przyszlm tygodniu sie uda... a tak nawiasem to jestem z Jastrzebia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 ...no i jak miło, odnaleźli się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 ...no i jak miło, odnaleźli się...Ja ciagle zagubiony Jedynie kto - to mnie Boogie odnalazl - mial byc motyl, ale zaginal w akcji juz rok temu zreszta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik72 Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Bo Ty Robert tak jakos nie po drodze mieszkasz :wink: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Jak najbardziej po drodze Jak bedziesz na moje lotnisko jechal - to miniesz moje rancho (250-300 metrow) Wiem wiem - mieszkam na takim za :ass: u Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrroberto Posted December 14, 2009 Author Share Posted December 14, 2009 w nastepna sobote planuje wypad na DEVIL’S DYKE. jeszcze tam nie bylem wiec bedzie to niespodzianka. prognoza pogody mowi o wietrze z polnocy lub z polnocnego zachodu ok 12mph, temp 1stC i slonecznie. wszystko idealnie tylko temp troche niska tak czy inaczej powinno byc ciekawie. jezeli pogoda nie pokrzyzuje planow chetnych zapraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.