orjan Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Interesuje mnie fotogra (krajobraz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 no to się kolega rozpisaaaałłłłł na swój temat choć nie koniecznie modelarski :twisted: witamy na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Nie no, ja będę nalegał, coby kolega ciut więcej o sobie powiedział. Pozdrawiam! Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Co do fotogry polecam ten artykuł krajobrazów też się parę znajdzie Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orjan Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 No, "rozpisanie się" jest rzeczywiście mizerne. Oprócz tego "chochlikowate". Miało być: "Interesuje mnie fotograFIA (krajobraz)." Chodzi mi o fotografowanie "z pokładu" tych modeli, czyli z lotu ptaka. Czy gdzieś w internecie można obejrzeć wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Chodzi mi o fotografowanie "z pokładu" tych modeli, czyli z lotu ptaka. Czy gdzieś w internecie można obejrzeć wyniki? http://pfmrc.eu/index.php?c=12 Życzę owocnej lektury :roll: :wink: . W razie pomyłki możesz w każdej chwili poprawiać swoje posty używając przycisku: "edytuj". Może jednak spróbuj napisać coś więcej o sobie, coś jak pierwsze wystąpienie w klubie AA :wink: :mrgreen: . Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.