orjan Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Interesuje mnie fotogra (krajobraz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 no to się kolega rozpisaaaałłłłł na swój temat choć nie koniecznie modelarski :twisted: witamy na forum ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Nie no, ja będę nalegał, coby kolega ciut więcej o sobie powiedział. Pozdrawiam! Szymon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł R Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Co do fotogry polecam ten artykuł krajobrazów też się parę znajdzie Cześć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orjan Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 No, "rozpisanie się" jest rzeczywiście mizerne. Oprócz tego "chochlikowate". Miało być: "Interesuje mnie fotograFIA (krajobraz)." Chodzi mi o fotografowanie "z pokładu" tych modeli, czyli z lotu ptaka. Czy gdzieś w internecie można obejrzeć wyniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Chodzi mi o fotografowanie "z pokładu" tych modeli, czyli z lotu ptaka. Czy gdzieś w internecie można obejrzeć wyniki? http://pfmrc.eu/index.php?c=12 Życzę owocnej lektury :roll: :wink: . W razie pomyłki możesz w każdej chwili poprawiać swoje posty używając przycisku: "edytuj". Może jednak spróbuj napisać coś więcej o sobie, coś jak pierwsze wystąpienie w klubie AA :wink: :mrgreen: . Witaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.