grubson Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mam na imie Kamil Pochodzę z miasta Brzeska Chciałbym Zacząć robić coś swojego Chodzi o modele R/c latające Moje przygoda zaczeła się dosyć niedawno Jak zakupiłem sobie mały helikopterek v-max copter Bardzo mnie to zainteresowało Jednak że brakuje mi podstaw To budowy takich modeli bardziej od helikopterów interesuje mnie budowa samolotów mój zawód to Kucharz Pasja-Motoryzacja Zainteresowania- Modelarstwo hobby zbieranie znaczków Mam nadzieje że mi tu pomożecie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witaj na forum Fajnie że nasze grono się powiększa :!: Dwie drobne uwagi: 1) Poprawiłem twojego posta bo helikopter i hobby pisze się przez "h" a nie przez "ch", tu na forum przywiązujemy wagę do ortografii, dlatego prośba by na przyszłość pisać poprawnie lub/i zainstalować sobie słownik do przeglądarki który automatycznie poprawia błędy. 2) Używaj znaków interpunkcyjnych typu ".", ",". W twoim poście ich brak przez co ciężko się go czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubson Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 strejla_u Dlaczego nie moge pisać na forum ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Administrator nie dodał Cię jeszcze do grupy użytkowników, którzy mają prawo do pisania na forum. Widać też że nie czytałeś regulaminu, bo byś nie zadał tego pytania Pozdrawiam! Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 grubson, Ciekaw jestem też ile właściwie masz lat? Pokazuje 16 oraz 18 lat, wygląda to na niewłaściwe wypełnienie profilu. Czyli poprawnie uzupełnij profil oraz zapoznaj się z REGULAMINEM. Taka mała prośba, no w sumie to dwie ale malutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.