Malker Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Cześć Widać, że powstał godny przeciwnik znanego symulatora RealFlight G4,5 Zobaczcie sami !! http://www.aerofly.com/gallery_de.html Jestem pod wrażeniem ! Paweł R: poprawiłem temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 RealFlight również stworzył nowe "dziecko" G5 http://www.realflight.com/new/features.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 wygląda ciekawie, nawet latać przez sieć będzie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 I w RFG5 Będzie kombat wreszcie :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 bedzie? :shock: trzeba bedzie kupic a latanie przez siec jest przeciez mozliwe w rf coraz szybciej wychodza te rf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 ile ten symulator kosztuje i gdzie go można kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 I co z tym Aerofly 5 jest już w sprzedaży ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Oczywiscie, że mowa o Aerofly 5 Real flight od G3 sie nic nie zmienia.Nie chce go nawe za darmo :faja: :faja: :jupi: Grafika się poprawiła :faja: :faja: ;D http://www.youtube.com/watch?v=B8Q0OAq4dtA&feature=related kamera chodzi dużo lepiej do latania 3D :faja: :faja: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Na ebay ceny Aerofly 5 zaczynają się od 800 zł w góre... Podórnieli chyba :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 U nas można kupić już za 600zł Z chęcią bym kupił to bez wahania jak by cena była co najmniej 30% niższa. G5-ka to super sprawa. Miałem okazje testować wersję 4,5 i po prostu jak dla mnie miodzio. Więc na logike 5-ka powinna być lepsza :wink: Niestety za 600 zł to mam niezłe wyposażenie do modelu... Takie to już polskie relania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 U lala Aerofly pobiło RF, cudo grafika. Szkoda, że tak drogo Posprzątałem w temacie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 DarekRG Coś Ci się chyba pomyliło Real Flight nie zmienia się nic od G3.Modele latają cały czas tak samo czyli wg nienaturalnie.Grafika poprawił sie nieznacznie. Aerofly pro deluxe był już jak jeszcze Real flight raczkował.Obecnie 5tka aerofly ma tak rozbudowane menu, że w głowie się nie miesci.Lepiej wypuszczać raz na kilka lat coś dobrego niż tak jak Greate planes co pół roku robi nowe częsci i wzbogaca je o kilka modeli Darek Rg gdzie widziałes za 600 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zależy od gustu ja wolę latać na RF w Aerofly lata się za łatwo a zawis na niektórych modelach to już przesada np. Kosmos_Batman... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nic dziwnego jak nie użwasz opcji edycji modeli.Na standartowych ustawienia nie wyobrażam sobie latania.Wejdz sobie na strone www.martinpasacek.wz.cz w galerii modeli masz Yak 55M aerofly klikając dalej znajdziesz odnosnik ze stroną do pobrania.To będzie wyedytowany model.Wgraj sobie i zobacz jak się lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dzięki zaraz spróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.