Luki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam, przeczytałem już chyba wszystkie artykuły na temat oklejania folią Oracover. Jestem w trakcie oklejania eXtrima- jak lotki i stery poszły gładko tak kabina kadłub i skrzydła idą wprost odwrotnie-proporcjonalnie.... Ze względu na to, iż jest to mój pierwszy model konstrukcyjny i brak mi doświadczenia w oklejaniu chciałbym poprosić o pomoc modelarzy z Gdańska - bądź okolic o pomoc w dokończeniu modelu. ps. kończy mi się już folia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidgdynia Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mogę pomóc ci w dokończeniu extrima i tak sie składa że jestem z 3miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Extra, na pewno skorzystam dogadamy się na PRV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 jakby co tez sluze pomoca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 eXtra, narazie umówiełem się z Dawidem ale jak co STEND BY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.