Piotr T. Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam wszystkich modelarzy, moderatorów i administratorów! Zarejestrowałem się tutaj , ponieważ chcę sie coś nauczyć o modelarstwie Mam 12 (w lutym 13) lat i nie jestem za bardzo doświadczonym modelarzem ale i tak sie coś tam znam . Interesuje mnie właściwie każde modelarstwo oprócz kartonów. Najbardziej kręcą mnie modele RC samolotów ale też robie plastikowe modele . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witaj na forum! Na początek polecam przejrzeć dział "Od czego zacząć" -> są tam opisane różne możliwości rozpoczęcia tego hobby dla początkujących modelarzy, jak również znajdziesz tam odpowiedzi na większość nurtujących Cię pytań. Pamiętaj aby ewentualne pytania zadawać w odpowiednich działach, sprawdzając wcześniej czy ktoś takiego pytania nie zadał (np. korzystając z wyszukiwarki). To chyba tyle na początek Aaaa, poprawiłem jednego rażącego ortografa w twoim poście To jeszcze kilka spraw organizacyjnych O ile pisanie bez ogonków (bez polskich liter jest akceptowalne), o tyle błędy ortograficzne, szczególnie te pierwszego rzędu, nie są mile widziane - polecam zainstalować słownik do Opery lub Firefoxa. Jeśli chodzi o znaki interpunkcyjne i rozpoczynanie zdania wielką literą to nie muszę tłumaczyć bo widzę że radzisz sobie dobrze Posty będziesz mógł pisać, jak administrator doda Cię do grupy użytkowników zaawansowanych Może jest tu kilka zasad, których trzeba przestrzegać, ale jeśli zdyscyplinujesz się do ich przestrzegania już na początku, to zapewniam Cię, że pobyt na forum stanie się przyjemnością, i nie spostrzeżesz jak szybko zaczniesz "ogarniać" całe to modelarstwo lotnicze RC Pozdrawiam! Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ten post napisałem na drugim kompie (ten w bibliotece szkolnej) a tam nie ma tego programu :/ ale u mnie jest więc wporzo postaram się więcej nie popełniać tych błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.