michu90 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam wszystkich użytkowników forum,co prawda z dużym opóźnieniem ale lepiej późno niż wcale.Na imię mam Maciej.Modelarstwem zajmuję się "od zawsze",z tym że jak to w życiu bywa różnie kształtowały się moje zainteresowania.Najpierw były to samochody później modelarstwo kolejowe.Następnie długa przerwa "modelowało" się co innego (zalożenie rodziny,budowa domu). Wreszci około pięć lat temu dopadła mnie pasja modeli latających RC,i trzyma do tej pory.Moje modele to: CAP232 z DL50,Senior Telemaster z Saito 80,oraz Yak54 216cm(w odbudowie). Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam, w profilu podajesz Elżbietów. Czy to ten pod Teresinem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu90 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam Zgadza się to ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.