michu90 Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Witam wszystkich użytkowników forum,co prawda z dużym opóźnieniem ale lepiej późno niż wcale.Na imię mam Maciej.Modelarstwem zajmuję się "od zawsze",z tym że jak to w życiu bywa różnie kształtowały się moje zainteresowania.Najpierw były to samochody później modelarstwo kolejowe.Następnie długa przerwa "modelowało" się co innego (zalożenie rodziny,budowa domu). Wreszci około pięć lat temu dopadła mnie pasja modeli latających RC,i trzyma do tej pory.Moje modele to: CAP232 z DL50,Senior Telemaster z Saito 80,oraz Yak54 216cm(w odbudowie). Pozdrawiam Maciek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Witaj na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Witam, w profilu podajesz Elżbietów. Czy to ten pod Teresinem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu90 Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 Witam Zgadza się to ten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.