elektron Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witam. Po skopaniu cessny, jakos stracilem wene do balsy. Coprawda naprawienie uszczerbku w cessnie to kilka minut pracy ale jednak mi sie nie chce Za to depro pomyly mi sie tworza Dzisiaj troche uszkodzilem smova - zbyt silny wiatri nie przykrecony orczyk lotek. Dlatego postanowilem budowe nowego deproniaka - 1 plata. Bede wzorowal sie na modelu Morlock - Marcina i na planach Extry depronowej. Wyposazenie to samo co w smove A... Depron 3mm jednak jest jak dla mnie za delikatny, daltego model powsaje z 5mm. Skrzydlo wzmocnione pretem erglowym 2mm. Kadlub zaraz kroje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Plany sie "nieco" pozmienialy Model powstaje z depronu 5mm i wzmocnien weglowo - sklejkowych ( te sa na podwoziu). Model mial byc decha a decha bedzie tylko plat ( o ile nic mi sie nie zmieni:D) Kadlub powstal w ciagu 30 min dzieki Uhu- por - dzieki temu klejowi znowu polubilem depron A to postep prac : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.