elektron Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Witam. Po skopaniu cessny, jakos stracilem wene do balsy. Coprawda naprawienie uszczerbku w cessnie to kilka minut pracy ale jednak mi sie nie chce Za to depro pomyly mi sie tworza Dzisiaj troche uszkodzilem smova - zbyt silny wiatri nie przykrecony orczyk lotek. Dlatego postanowilem budowe nowego deproniaka - 1 plata. Bede wzorowal sie na modelu Morlock - Marcina i na planach Extry depronowej. Wyposazenie to samo co w smove A... Depron 3mm jednak jest jak dla mnie za delikatny, daltego model powsaje z 5mm. Skrzydlo wzmocnione pretem erglowym 2mm. Kadlub zaraz kroje Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektron Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 Plany sie "nieco" pozmienialy Model powstaje z depronu 5mm i wzmocnien weglowo - sklejkowych ( te sa na podwoziu). Model mial byc decha a decha bedzie tylko plat ( o ile nic mi sie nie zmieni:D) Kadlub powstal w ciagu 30 min dzieki Uhu- por - dzieki temu klejowi znowu polubilem depron A to postep prac : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.