Gość kotecek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 piosenka z latającym modelem rc w tle całkiem ładnie latał im ten trenerek ps. strach patrzyć na to co potem wyrasta z młodych modelarzy lotniczych RC
robraf Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 własnie sobie nimi zepsulem humor... jak mozna tak modelarzy potraktowac? :| :| tylko wziasc takiego jednego z drugim pod ściane i na***** ...
Tomisław Piotr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Całkiem ładna piosenka i teledysk.
Paweł R Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bardzo fajne wczoraj słuchałem z 20 razy
Gość kotecek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bardzo fajne wczoraj słuchałem z 20 razy przyznaj się lepiej , że oglądałeś jak lata ten model :rotfl: :rotfl: :rotfl: a zauważyliście, że model miał całokrawędziowe lotki i japonkowe pokrycie ? jak na tamte czasy był super , tak się kiedyś latało, razem z o rok starszym bratem miałem Wicherka 25 ze sklejki , jednokanałową nieproporcjonalną apkę pilot 2 na dwie płaskie baterie w odbiorniku, samozapłonowy silnik Rytm 2,5 cm bez regulacji, ale razem z bratem byliśmy szczęśliwi jak nigdy ps. mój brat nigdy nie pozbył się ani tego modelu ani tej apki własnie sobie nimi zepsulem humor... jak mozna tak modelarzy potraktowac? :| :| tylko wziasć takiego jednego z drugim pod ściane i na***** ... mieliśmy z bratem taki sam przypadek jak na tym filmie, 20 paro letni żul podbiegł do nas gdy lataliśmy modelem na uwięzi, uderzył mojego brata i zniszczył nam model (my mieliśmy tyle lat co te dzieci na filmie), ale zaraz potem nasz tata odszukał tego żula i stłukł mu mordę
Paweł R Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Paweł R napisał/a: Bardzo fajne wczoraj słuchałem z 20 razy przyznaj się lepiej , że oglądałeś jak lata ten model :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nieprawda to! latam na symulatorze i słucham, dla mamy też w ucho wpadło i zdziwiona że z techno na takie coś przeszedłem
10000Hz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 mi też się podobało :mrgreen: a historia teledysku to na film pełnometrażowy by wystarczyła.. :faja:
qba Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 własnie sobie nimi zepsulem humor... jak mozna tak modelarzy potraktowac? :| :| tylko wziasc takiego jednego z drugim pod ściane i na***** ... widać ze dla Ciebie to nie ma przekazu! model to tylko kawałek drewna, plastiku i metalu połączony w finezyjny sposób! nic więcej! a liczą się na Tym świecie tylko ludzie
robraf Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to wiem qpa, ale szkoda ciężkiej pracy tych dzieciaków... ludzie są ważni... ale dla mnie muszą sobie zasłuzyc na dobre traktowanie... a tamci sobie nie zasłużyli ....
rabbitlkr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Naprawdę fajna piosenka i teledysk. Tylko trochę mało po rosyjsku odbijają ten samolot. Żadnego gazu, żadnego czołgu?
qba Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to wiem qpa, ale szkoda ciężkiej pracy tych dzieciaków... to tylko teledysk :mrgreen: :mrgreen:
mammuth Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Te dzieciaki nawet nie kierowaly tym modelem
Gość kotecek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 może i nie kierowały przecież to tylko film/teledysk, ale tego ich modelu bym nawet dzisiaj z domu nie wyrzucił ... Tylko trochę mało po rosyjsku odbijają ten samolot. Żadnego gazu, żadnego czołgu? bo to jest eksportowa wersja teledysku na rynki zachodnie, w oryginalnym teledysku, po zastosowaniu gazu bojowego , czołu i miotacza płomieni, nikt z tego samolotu żywy nie wyszedł
robraf Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to wiem qpa, ale szkoda ciężkiej pracy tych dzieciaków... to tylko teledysk :mrgreen: :mrgreen: wiem ale przypomniala mi sie pewna sytuacja sprzed lat ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.