Marek_Spy Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 proponuje zalozenie giełdy czesci do silnikow spalinowych zawsze cos komus sie moze przydac i coś może być potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Równie dobrze można by podzielić na elektro, jet, akcesoria do makiet, materiały do budowy, modele spalinowe, modele elektryczne etc etc Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi? To jest za mały dział żeby go dzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 pewnie masz racje ale ......... mnie sa potrzebne cześci do mojego ASP 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, dzielenie na grupy/podrozdziały. np. Silniki spalinowe i akcesoria Silniki elektryczne i akcesoria Modele Materiały Konstrukcyjne Elektronika (odbiorniki, moduły, regulatory, pakiety itp.) Może warto zrobić głosowanie wśród "Vipów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Może warto zrobić głosowanie wśród "Vipów" choćby nie wiem co to nie ma równych i równiejszych na forum :wink:- może jednak bez tych VIPów Problem polega na tym ze zaraz będzie giełda elektroniki , modeli , drutu do podwozi itd... warto to dzielić? Marek_Spy, -wal śmiało do giełdy czego szukasz . W końcu to artykuły modelarskie jak najbardziej w temacie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 temat był przerabiany przez modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 A gdzie jest ankieta? No gdzie? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Kolega Ł schował sobie bo kolenkcjuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 może inaczej . Nie wyrzucać starych silników ani innych rzeczy która .......... komuś sie moze przydac i warto zalozyc bank rupieci ktore mozna powymieniac . Mnie lezy silnik bo poleeeeeeeciala przy wyjmowaniue zaworu mała kawałka metalu a kupic hmmm w chinach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wiem o co chodzi bo mnie też kiedyś coś takiego uciekło, ale zastosowałem podkładkę takiego rozmiaru jaką ma trzpień zaworu a na koniec pierścień segera i trzyma super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 super gdybym ja miał segera .... podkładkę mam na sprężynę .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 To ja chce dział "drążki" , bo potrzebuje inne niż w zestawie :lol2: Częsci zamienne należy szukac w sklepie w którym kupiło sie dany produkt sprzedawca nie powinien zostawic klienta w takiej sytuacji, zadzwon zapytaj.Nastik, modele sklep, wimarex itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie maja a sprowadzaja z czech z Pelikana , ktory nie zamowił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.