zbyszek78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam wszystkich w ten świąteczny dzień składając najserdeczniejsze życzenia na pozostały świąteczny czas Kilka dni temu poszukując następnego modelu po trenerku natknąłem się na coś takiego: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10350&Product_Name=Hobby_King_YAK_54_ i chciałem zasięgnąć Waszej opinii na jego temat, czy warto w to iść? Byłem już prawie zdecydowany na Acromastera ale teraz poważnie się nad nim zastanawiam (cena i Yaki strasznie mi się podobają). Docelowo pewnie wymienię napęd na bezpośredni a pakiety chcę w nim zastosować trochę większe niż zalecane (2200mAh). Chcę model z EPP ze względu na łatwiejsze i tańsze naprawy, nie czuję się jeszcze zbyt pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 model jest spoko ale lepiej taki model http://www.cyber-fly.pl/produkt-747.html . będzie łatwiejszy do ew. napraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 2200 a 1300 to jest jednak różnica i może być problem z wagą i wyważeniem ładnie wygląda ten Yak z hobbycity ale przy pierwszym krecie nie masz owiewki na silnik i przekładnia pewnie poleci i pozostaje sprawa kosztów wysyłki w przypadku tego modelu to prawie 40$ oraz cła i vatu (+25%) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Dziq ten Yak z cyberfly to raczej typowy akrobata a nie 3D. Co prawda zawis zrobi i jakieś inne podstawy, ale ostrzej 3D nie pokręcisz. Dlaczego ma od razu kreta zaliczyć? Jeżeli chcesz coś do nauki 3D, polecam najpierw długo symulator i opanowanie na nim figur, a następnie zakup Parkmastera lub Yak 54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.