beerox Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam Zawsze chciałem latać - życie zweryfikowało marzenia Ale teraz chciałbym polatać modelami. Mam 35 lat, dwie lewe ręce i nigdy nie będę wielkim majsterkowiczem. Pewnie przykleję się kilka razy do modelu i będzie potrzebna wizyta na izbie przyjęć. Za to podobno nie jestem taki głupi na jakiego wyglądam, więc powinienem pojąć podstawowe rzeczy. Pomimo swojego wieku jestem napalony jak szczerbaty na suchary i oczywiście mam trochę pytań Pozdrawiam Beerox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 :jupi: witamy :jupi: pytaj wiec od tego jest forum między innymi (opcja "szukaj" też się przydaje gdyż jest tu naprawdę cała masa tematów do których w inny sposób jest się ciężko dokopać czasami z racji ciągle pojawiających się nowych) a co do przyklejania się (do różnych rzeczy) to nie przejmuj się , jest jak z wędkarstwem tzn zapytaj wędkarza czy kiedyś nie zaciął się haczykiem , albo kowala czy nigdy nie zdzielił się młotkiem w palec.....przez to trzeba przejść i już.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witaj na forum. Na początek wpisz prawidłową nazwę miejscowości w swoim profilu 8) . Podanie swojego imienia w podpisie też by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beerox Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 miejscowość dodana na imię mam Jakub od urodzenia ale jeżeli to nie robi Panom różnicy , pozwolę sobie podpisywać się "Beerox" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 "Modelarstwo" to tak szeroka dziedzina, że każdy znajdzie sobie cos w niej dla siebie. jedni budują modele od podstaw, inni składają "KITy, jeszcze inni lubią sobie polatać i szkoda im czasu na długie składanie, więc kupują gotowce. Szanujemy wszystkich. Witam i zapraszam do poszukania sobie czegoś dla siebie. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mało! Okolice Bielska-B jest mało satysfakcjonująca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beerox Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Może więc mam strzelić z PESELa?? uważam że to wystarczające. Mogę tam wpisać 5 km od Bielska ale adresu chyba nie będę podawać Chyba nie o to chodzi na tym forum żeby się zachowywać jak w urzędzie. Poznamy się bliżej to i fotografie wkleję. Ale ja nieśmiały jestem EDIT: bardzo proszę o oficjalne PW od kogoś kto przyznaje dostęp do forum itd, takie posty jak powyżej nie wiem czy traktować jako poważne :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Na moje to jest OK Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 EDIT: bardzo proszę o oficjalne PW od kogoś kto przyznaje dostęp do forum itd, takie posty jak powyżej nie wiem czy traktować jako poważne :crazy: Witam na forum. Wystarczy tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.