Osa Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wg mnie co za dużo to nie zdrowo. Wystarczy, że nasze Zieleninki mają krawaty w celach mobilizujących. Jakby doszły te nowe punkty, a ich przyznawanie leżało w gestii użytkowników, to idę o zakład, że niezły mielibyśmy młyn. Niezadowolenie, obrażanie się, odwoływanie ect. I bez tego na forum jest sporo roboty :-) . Dokładnie Ładziu i żer dla głosów, że Administracja forum leży sobie do góry nabiałem i nic nie robi.
Marek_Spy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 taaaaaaa moderatory to kcom nic nie robić ( pisownia celowa ) ..... nie tak jesli ktos kogos wprowadzil w bład , gada bzdury i inne ....... to mu wiecie no .......... itd ........... po co ja to napisałem ? mam na mysli pierwszy post . A im wiekszy mlyn ....... to ciekawiej nie ? Ja nadal popieram tych co myślą podobnie jak ja a potępiam stanowczo tych co myślą inaczej ... wiec proponuje : - pomogł - olał - byl niezyczliwy - wredniol - .......... inne wpisac i tak można potem stworzyć skale ok 10 pkt. oceniających usera OK ide spac bo znowu cos wymysle :rotfl: :rotfl: :rotfl:
diem Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Niestety punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Pomysl dobry tylko rozsądek osob przydzielajacych punkciki moze zawodzic
Marek_Spy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Niestety punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Pomysl dobry tylko rozsądek osob przydzielajacych punkciki moze zawodzic i tu sie zgodzę w całej rozciągłości :rotfl:
rafalgruszka Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 witam to może zrobić zamiast "zaszkodził" coś w stylu "offtopicker" kilka ot i punkcik karny... o zgroza... pozdrawiam rafal
Janosik72 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 przeciez takie punktowanie negatywne jest bez sensu! Przeczytajcie jakies tematy , prawie zawsze sie powtarza: uzyj szukaj , uzyj google Forumowicz ktory dostanie taka pomoc od razu z wdziecznosci obdaruje punktem negatywnym ! Zwroci sie komus uwage i punkt negatywny w odpowiedzi Chory pomysl!!!! W pracy nagroda jest premia , a kara jej brak. Niech zostanie jak jest czyli bez nowej punktacji Osobiscie bym i "pomogl" usunal bo produkuje tylko niepotrzebne i czasem bledne posty
diem Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Niech zostanie jak jest czyli bez nowej punktacji Osobiscie bym i "pomogl" usunal bo produkuje tylko niepotrzebne i czasem bledne posty Tu sie nie zgodze, dzieki "pomogl" wiem na ile wiarygodna informacje moge otrzymac. Jakos zawsze na to zerkam - pomogl, krawat, staż. W dziale gielda tez sie przydaje, wiadomo mniej wiecej z kim ma sie do czynienia ;D
baxter12 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgadzam się z przedmówca. Resztę pomysłów traktuje w sposób żartobliwy. Baxter
Janosik72 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 diem Barlu 34razy pomogl Malker 26 razy pomogl Jerzy Markiton 12 razy pomogl Osa 9razy pomogl Jak Diem to wytlumaczysz ? wzialem tak na szybko z glowy i przejrzalem kilka profili czy "pomogl " o czyms mowi ???
Osa Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Osa 9razy pomogl ...uważam, że mam te punkty zupełnie niezasłużenie.... :mrgreen:
diem Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 My tu gadu gadu a qpa zepsul forum i nie ma pomogl Oczywiscie trzeba brac poprawke na te pomogl, jest to mimo wszystko jakis punkt zaczepienia Np. predzej kupie cos od Barlu niz od kolesia z krawatem
Marek_Spy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Osa 9razy pomogl ...uważam, że mam te punkty zupełnie niezasłużenie.... :mrgreen: :rotfl: przez grzeczność .... nie zaprzeczę .......... :rotfl: Oczywiście ze wiekszość moich wypowiedzi to żarty ale mysl moze jest jakas sensowna .... :rotfl: My tu gadu gadu a qpa zepsul forum i nie ma pomogl Oczywiscie trzeba brac poprawke na te pomogl, jest to mimo wszystko jakis punkt zaczepienia Np. predzej kupie cos od Barlu niz od kolesia z krawatem a co Ty chcesz od krawatu ?
Ładziak Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Np. predzej kupie cos od Barlu niz od kolesia z krawatem qpa na ten przykład kupił model... :rotfl: My tu gadu gadu a qpa zepsul forum i nie ma pomogl Tylko w Hate Parku ;-) .
mammuth Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Np. predzej kupie cos od Barlu niz od kolesia z krawatem qpa na ten przykład kupił model... :rotfl: Ale nie dal zdjec :evil: - wiec sie nie liczy :mrgreen:
mammuth Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Bylo krzyczec na SB jako i ja krzyczalem... Musiales przegapic Chyba, ze ankietka ? Czy qpa ma pokazac zdjecia ??? a: tak oczywiscie b: alez naturalnie c: nie --- (zart - jasne ze tak)
diem Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 No tak, jakos mi sie zapomnialo o tych puzlach. Moze tak mialo byc? Qpa daj no ta fotke hyhy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.