Kpx800 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam! W czasie wakacji rozpocząłem budowę rwd 5. Ze względu na późniejszy brak czasu i obowiązki szkolne zarzuciłem robotę. Pozostawiłem jednak model w dość surowym stanie(oddzielnie kadłub, skrzydła niezłożone, stateczniki nieprzymocowane). okleiłem jednak papierem pakowym na wikol stateczniki pionowy i poziomy z myślą późniejszego malowania. Jenak teraz z perspektywy czasu zastanawiam się czy po ukończeniu oklejania całości model będzie niezdolny do lotu ze względu na wagę(nie ważyłem go jeszcze bo jest w częściach). Chciałem zapytać czy mogę go danym papierem dalej oklejać czy źle to wymyśliłem?
meloow Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 dobrze zrobiłeś !!! jeżeli waga bedzie w okolicy 800g (gotowy do lotu) to jest super i napewno poleci. zawsze możesz użyć taśmy pakowej są różne kolory.
Kpx800 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 W takim razie dziękuję za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.