Kpx800 Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Witam! W czasie wakacji rozpocząłem budowę rwd 5. Ze względu na późniejszy brak czasu i obowiązki szkolne zarzuciłem robotę. Pozostawiłem jednak model w dość surowym stanie(oddzielnie kadłub, skrzydła niezłożone, stateczniki nieprzymocowane). okleiłem jednak papierem pakowym na wikol stateczniki pionowy i poziomy z myślą późniejszego malowania. Jenak teraz z perspektywy czasu zastanawiam się czy po ukończeniu oklejania całości model będzie niezdolny do lotu ze względu na wagę(nie ważyłem go jeszcze bo jest w częściach). Chciałem zapytać czy mogę go danym papierem dalej oklejać czy źle to wymyśliłem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 dobrze zrobiłeś !!! jeżeli waga bedzie w okolicy 800g (gotowy do lotu) to jest super i napewno poleci. zawsze możesz użyć taśmy pakowej są różne kolory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpx800 Posted December 27, 2009 Author Share Posted December 27, 2009 W takim razie dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.