madrian Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dotarła do świąteczna paczuszka z w/w kamerką. W czasie rozpakowywania, coś mi wypadło z torebki, prawdopodobnie fragment dźwigni obiektywu. Mam kamerę z płytką, mały szary element z plastiku w kształcie litery L. I nie wiem, czego mam szukać na podłodze. :? Może ktoś podać, czego mi brakuje i jak to wygląda?
madrian Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Oczywiście, ale dopiero rano będę w domu.
madrian Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgodnie z obietnicą: Pytanie - czego brakuje i jak wygląda? :?
Coonts Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam. Brakuje Ci malutkiego wkręta. Wygląda to tak: Pozdrawiam
madrian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wielkie dzięki. Też mi wychodziło, że logicznie śrubka powinna być. Małe to i czarne, ciężko będzie poszukać, bo mam w tej okolicy "artystyczny nieład" jak mówią sofiści... :devil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.