Pioter Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ostatnio zrobiłem kilka modeli do RealFlight4.5 (jest to bardzo łatwe i opisane dobrze na stronie producenta RF - http://www.knifeedge.com/KEmax/) Mam jednak cały czas kłopot ze zgodnością map pomiędzy 3dMaxem, a tym co widzę po zaimportowaniu pliku KEX do RF4.5. Wygląda to tak jakby RF4.5 ignorował ustawienia skalowania i przesunięcia map, które zadaję w 3dMax'ie. Używam 3dMaxa7. Przez to nie mogę zrobić naprawdę ładnego samolotu, a jedynie prymitywne graficznie. Może ktoś z Was to już rozgryzł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam, niewiele mogę Ci pomóc, ale mogę wesprzeć wątek gdyż generalnie jestem zainteresowany przeróbkami samolotów jak również map do RF g4.5 Do tej pory zaglądałem jedynie do edytora map, tam też nie wszystko jest dla mnie jasne... :? Mam nadzieję że ktoś wypowie się w temacie :!: Jedyne co przychodzi mi do głowy, to należy poszukać w google czegoś o formacie *.KEX może dowiesz się czegoś co rozjaśni twój umysł. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.