Grzechu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 cześć Szukam tutoriali i innych takich odnośnie animacji flash... muszę na zaliczenie mieć stronkę www + film/animację w Corel Rave/flash. Mam Adobe flash CS3, swishmaxa też. Nic z tego nie kumam. Animacja ~minuta, i to raczej nie piłka skacząca góra-dół. Pomoże ktoś?
Adam B Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam Ja bawiłem kilku programach, 3dgif był nawet ok i mioja ulubiona pivot
Osa Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja bawiłem kilku programach, 3dgif był nawet ok i mioja ulubiona pivot A bardziej po polsku by się nie dało?
Adam B Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Przepraszam, mój błąd Może napisze inaczej: Bawiłem się w kilkoma programami do tworzenia animacjami. Pivota używałem to robienia gifów z postacią ludzką. 3dgif używałem do robienia np napisów które się zmieniają , przesuwają i zmieniają się. takie jak na górze rc skorpion. w tym programie trzeba się pobawić ok godziny żeby wiedzieć co i jak się robi.
meloow Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 flash jest banalny problem zaczynia się jak chcesz oprogramować animacje w ActionScript
Grzechu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 flash jest banalny problem zaczynia się jak chcesz oprogramować animacje w ActionScript to to słyszałem, ale siedziałem 2-3h w Adobe i nic nie wydumałem poza najprostszymi przemieszczajacymi się obiektami... tutków też za bardzo nie mogę znaleść odnośnie zastosowania w filmach, wszędzie tylko projektowanie stron www
meloow Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 bo flash nie służy do robienia filmów tylko animacji czy gier i to 99% dostępnych przez www.
Grzechu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 złe słownictwo, o animację mi chodzi, ale nie w postaci migającego neonu, tylko powiedzmy ludzika...
Adam B Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Patrzyłeś PIVOT ?? niewiele waży możesz go ściągnąć bez problemu http://monocyklista.pl/uni_forum/download/file.php?avatar=1949.gif
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.