Tomek Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Tylko uważaj na modelik, bo na początku ma tendencję do zrywania strug i zataczania się ,potem lata jak akrobat , a jak trochę podrośnie to zacznie szukać jakiegoś przystojnego Meserszmita
Diakon Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 A ja zadam pytanie z innej beczki (mam nadziję, że nie dostanę za to po uszach ): kiedy ma chrzest? :roll: No i naturalnie dołączam się do gratulacyi.
rapier Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Opublikowano 4 Maja 2007 kiedy ma chrzest? Teraz jeszcze czekamy na jedna Dzidzie bo siostra zony ma termin na 25 maja wiec moze bedzie dubeltowy chrzest.
rapier Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Opublikowano 4 Maja 2007 A tak na marginesie to Oliwka grzeczna jest i spi smacznie ( podobnie jak jej urocza Mamusia ) i w nagrode tatus robi jej Alulke No dobra...poki co jeszcze sobie :rotfl:
Motylasty Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Ktoś kiedys powiedział, że dzieci modelarzy są jakieś takie ..... lepsze, czy też lepiej dopracowane, czego i tu mamy kolejny dowód. Masz szczere gratulacje od prawie rocznego ojca . Mój model jest na etapie opanowywania pozycji wertkalnej, doszedł do 17 sekund, pewnie niebawem "wystartuje", kamera cały czas w gotowości bojowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.