Tomek Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Tylko uważaj na modelik, bo na początku ma tendencję do zrywania strug i zataczania się ,potem lata jak akrobat , a jak trochę podrośnie to zacznie szukać jakiegoś przystojnego Meserszmita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A ja zadam pytanie z innej beczki (mam nadziję, że nie dostanę za to po uszach ): kiedy ma chrzest? :roll: No i naturalnie dołączam się do gratulacyi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 kiedy ma chrzest? Teraz jeszcze czekamy na jedna Dzidzie bo siostra zony ma termin na 25 maja wiec moze bedzie dubeltowy chrzest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A tak na marginesie to Oliwka grzeczna jest i spi smacznie ( podobnie jak jej urocza Mamusia ) i w nagrode tatus robi jej Alulke No dobra...poki co jeszcze sobie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ktoś kiedys powiedział, że dzieci modelarzy są jakieś takie ..... lepsze, czy też lepiej dopracowane, czego i tu mamy kolejny dowód. Masz szczere gratulacje od prawie rocznego ojca . Mój model jest na etapie opanowywania pozycji wertkalnej, doszedł do 17 sekund, pewnie niebawem "wystartuje", kamera cały czas w gotowości bojowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.