extream Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Hey Pragnę przedstawić mój model zrobiony z nudów Rozpiętość : ok 100 cm Wyposażenie : 3 serwa dynam ( wysokość i dwa serwa na lotki ) Aku Li-pol 2200 mah 11.1 V ( pożyczone od kolegi mój taki sam pakiet stracił jedną celę z niewiadomej przyczyny ) Silnik Tower Pro masa ok 500 g. Model dziś oblatany lata bardzo przyjemnie P.S. Wykładzina kolegi 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Model super tylko powiedz gdzie kupiłeś to tworzywo nudy i po ile ono jest od dzis robie z nudów a nie z depronu czy też z balsy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 To właśnie uroki naszego pięknego języka i nie do końca przemyślanej pisowni A co do samego tworzywa to ogromną jego zaletą jest łatwość obróbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 nie wiem gdzie to sie kupuje ale mam troche tego na zbyciu. nigdy nie myslalem zeby z tego model zrobic jakie masz serwa(waga)? jaka pow. nosna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.