Krzysztof-G2 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam! Mam problem z pobraną prowizją z Payu.pl, dostałem wpłatę na konto i chciałem ją wypłacić to na początku wziąłem przekaz pocztowy i pobrano mi prowizję, ale po chwili zorientowałem się że wpłata na konto jest darmowa więc anulowałem tamten przekaz ale prowizja została mi nie oddana :shock:. Czy ktoś korzystał z Payu.pl i mógłby mi to wytłumaczyć? Już nie oddadzą mi tej prowizji? :crazy:
Tomisław Piotr Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mój Boże! Masz 16 lat, więc zapoznałeś sie już z polską literaturą. Gdzie znalazłełeś słowo "wziełem"
Robert Holeczek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Z każdym takim problemem proponuję wysłać mail do serwisu z którym jest problem - oni wiedzą najlepiej
Krzysztof-G2 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Tomisław Piotr, Śpieszyłem się :oops: Już wysłałem do nich e-maila ale nie dostałem odpowiedzi :cry:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.