rondon Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Rafał z Poznania. czekam na pinezke i zamierzam kupic na dniach easy star albo focusa... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam, proszę wypełnić prawidłowo profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rondon Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 kiedy będę mógł pisać posty? dodam, że miałem SKY-Hawk'a z allegro oraz kyosho stratus s2000, ale nie byłem zadowolonych z tych modeli. obecnie jestem w posiadaniu tylko tego zestawu: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9042&Product_Name=Hobby_King_2.4Ghz_6Ch_Tx_&_Rx_%28Mode_2%29 i chciałbym się dowiedzieć jak zrobić mix, żeby kalpy można zrobić z lotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 kiedy będę mógł pisać posty? Witam A kolega przeczytał regulamin :?: :?: Chyba niee, będziesz dopiero mógł pisać posty gdy moderator lub Administrator doda Cie do grupy użytkowników trwa to do 24H Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.