DanielS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam ! Wiem że padały już miliony takich próśb, ale ... posiadam trochę balsy 1,5mm, 2mm, 4mm, listewki 3x3, 3x5 i sklejki 1,5 oraz 4mm - chciałbym poskładać z tego jakiś miły samolocik typu trener - możliwie prosty konstrukcyjnie i materiałowo - sytuacje typu Wicherek raczej odpadają ... Przeszukałem necik w poszukiwaniu czegoś sensownego i jakoś dokopać się nie mogłem ( no może poza Elect-J, ale plany są dość ubogie ... no chyba że gdzieś jest jakaś relacja z budowy ) Pozdrawiam
DanielS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 ... już lepiej - temat raczej do zamknięcia bo po analizie posiadanych materiałów padło jednak na Wicherka 10 - przepraszam zatem za małe zamieszanie ... Dodatkowo napiszę że znalazłem plany ciekawego górnopłata o nazwie MITE - przerobiłem je z oryginału na Corela więc jak ktoś byłby zainteresowany to mogę podesłać Dane modelu : długość : 49cm rozpiętość 72cm tak swoją drogą zastanawiam się jaki silniczek pasowałby do niego ...
Matrik123 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Hmmm to może ja bym coś wykombinował podeślij mi te swoje plany jak możesz na pocztę matrik123@wp.pl Z Góry dzięki ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.