Gumisplsrem Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wiec tak : Jestem z pod Poznania. Modelarstwem zajmuje się już od pewnego czasu(kleiłem plastikowe i papierowe). Zajrzałem na to forum przypadkiem, ale tak mi się spodobało ze postanowiłem zrobić własny samolot. Wcześniej miałem tylko mini helikopterek (23cm) ale był to kompletny niewypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Więc jest tak: avatar niezgodny z regulaminem.Nazwę miasta piszę się z dużej litery tak jak i początki zdań a te oddziela się kropkami lub przecinkami.Polecam przeczytać regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumisplsrem Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Już jest zgodnie z regulaminem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Cześć Już jest zgodnie z regulaminem?Jeśli się z nim zapoznałeś to sam to stwierdź P.S: Tam gdzie masz wpisane " Dopiero zaczynam więc proszę o wyrozumiałość" wpisz pod spodem swoje imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumisplsrem Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 wydaje mi się ze jest. po co imię pod podpisem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dalej nie stosujesz się do podstawowych zasad pisowni. Zdanie zaczynamy z Dużej litery. Witam na forum mam nadzieję, że już tylko będzie poprawa z Twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.