bzik4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Da się? :x tylko Cię podpuszczają - nie da się :devil:
kojot Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Noworoczne 30 sekund dobroci dla leni: a) ile kanałów ma aparatura SkyLady - ile kanałów potrzebujesz do RWD? W RWD musisz sterować silnikiem (potrzebujesz regulatora) - czy masz go w SkyLady? c) czy silnik SL wystarczy do RWD? To samo dotyczy pakietu d) czy serwa z SL mogą być użyte w RWD? e) czy odbiornik z SL nadaje się do innych modeli (w końcu może mieć np. alergię na balsę :mrgreen: ) Odpowiedz na ww. pytania i masz odpowiedź. Jak nie dasz rady - wracaj do lektury.
Szymon Modelarz Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Aparatura z sky lady 2 jest 4-kanałowa, mam nadzieję ,że kiedy zbuduję RWD 5 skazoo to będzie działało ,a silnik mam i regulator też ale chyba uszkodzony. Może kupie jednak jakiś samolot z wersji KIT zobaczę. Boję się że tego nie zdołam zbudować. ;D
Locke Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tu masz KIT`a: http://www.emodel.pl/emodel-model-michas-rc-zestaw-kit-10m-p-1304.html
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Szymon Modelarz, po I wyedytuj pierwszy post i nazwij temat tak, żeby coś mówił, bo w obecnej sytuacji kwalifikuje się na śmietnik. zwalonyZwalony to może być kartofel z fury do piwnicy, ale na pewno nie regulator - regulator może być, uwaga uwaga! uszkodzony tudzież niesprawny :idea: Więcej czytaj a mniej pisz, a kolegów proszę o nie wdawanie się w głupie gadki - lepiej chyba nic nie napisać.
Szymon Modelarz Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dobra, sorry za głupi język pisania, ale bardzo się spieszyłem co wynika ,że nie myślałem :wink: Locke, dzięki za link. :arrow:
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 No to zamykam. Jak już zdecydujesz się poprawić temat, to daj znać - wtedy odblokuję temat. EDITED Temat odblokowałem aby Szymon mógł zmienić temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.