Redart Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mam na imię Paweł. Mam 33 lata. Niestety nie mogę napisać o sobie nawet "początkujący modelarz". Jedyny kontakt z modelarstwem to jacht RC którym pływam z moim młodszym bratem. Mam jednak wrażenie że moja przygoda z modelarstwem zaczęła się w wigilię bożego narodzenia.... kiedy to mój 8 - letni syn rozpakował swój prezent - taki mini heli 3 kanałowy... Nie bardzo się nim zainteresował w przeciwieństwie do mnie! Kompletnie zwariowałem i teraz dosłownie pożeram forum w poszukiwaniu informacji o heli. No to tyle na początek. Witam szanowne grono i serdecznie pozdrawiam z Poznania. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 witamy na forum to jest głównie forum samolotowe ale nie brakuje tu też helików możesz odwiedzić forum epheli i waldorf PS. ja też walcze ze swoim pierwszym helikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witamy modelarza z Poznania. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Kompletnie zwariowałem i teraz dosłownie pożeram forum w poszukiwaniu informacji o heli.Ale zostaw trochę dla potomnych, nie zjedz wszystkiego :wink: :mrgreen: :devil: . Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.