Redart Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Mam na imię Paweł. Mam 33 lata. Niestety nie mogę napisać o sobie nawet "początkujący modelarz". Jedyny kontakt z modelarstwem to jacht RC którym pływam z moim młodszym bratem. Mam jednak wrażenie że moja przygoda z modelarstwem zaczęła się w wigilię bożego narodzenia.... kiedy to mój 8 - letni syn rozpakował swój prezent - taki mini heli 3 kanałowy... Nie bardzo się nim zainteresował w przeciwieństwie do mnie! Kompletnie zwariowałem i teraz dosłownie pożeram forum w poszukiwaniu informacji o heli. No to tyle na początek. Witam szanowne grono i serdecznie pozdrawiam z Poznania. Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 witamy na forum to jest głównie forum samolotowe ale nie brakuje tu też helików możesz odwiedzić forum epheli i waldorf PS. ja też walcze ze swoim pierwszym helikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter12 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Witamy modelarza z Poznania. baxter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Kompletnie zwariowałem i teraz dosłownie pożeram forum w poszukiwaniu informacji o heli.Ale zostaw trochę dla potomnych, nie zjedz wszystkiego :wink: :mrgreen: :devil: . Witaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.