ANDYXYZ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam nazywam się Andrzej nie pije już od… o kurde to nie AA tylko RC Modelarstwem bawie się od 18 lat więc jestem już pełnoletnim modelarzem :wink: . Najbardziej lubię walczyć combatami i całkiem dobrze mi to wychodzi http://www.rcpabianice.strefa.pl/m/200909mpPabianice/IMG_2472.html Skromny jestem :rotfl: W świadku combatowym zwią mnie Fryzjer. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Powitam Cię pytaniem: http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=4422 - to ktoś z Twojej rodziny, czy może brat bliźniak ? A może to kopia zapasowa? 8) :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDYXYZ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tak czułem że mam tu konto ale niepamiętałem o nicku ani haśle ( bo logowałem się automatycznie a tu ostatnio trzeba było wpisać) jeśli to możliwe to prosze skasować tamte konto. --- to pewnie od tego picia :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Temat zamykam do rozpatrzenia Z Regulaminu forum..... 8. Każdy użytkownik ma prawo do posiadania tylko jednego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tak czułem że mam tu konto ale niepamiętałem o nicku ani haśle ( bo logowałem się automatycznie a tu ostatnio trzeba było wpisać) jeśli to możliwe to prosze skasować tamte konto.W sprawie usunięcia zbędnego konta napisz do Administratora forum- znajdziesz go bez trudu. Ale w świetle regulaminu dla porządku krawacik w kontrastowym kolorze otrzymasz. Pociesz się, że nie Ty pierwszy za taki numer dekorację w Mikołajowych barwach będziesz miał. Noś z dumą to szczytne odznaczenie :wink: . Za pół roku rany się zagoją i będziesz zdrów :wink: . Na poprawienie pamięci jest skuteczne lekarstwo- niedawno jeden kolega podawał mi jego nazwę ale już zdążyłem ją zapomnieć :shock: - chyba muszę zwiększyć dawkę jak tylko dowiem się co to było :devil: . Witaj Andrzeju na forum (szkoda tylko, że trochę niefortunne miałeś wejście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.