ANDYXYZ Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Witam nazywam się Andrzej nie pije już od… o kurde to nie AA tylko RC Modelarstwem bawie się od 18 lat więc jestem już pełnoletnim modelarzem :wink: . Najbardziej lubię walczyć combatami i całkiem dobrze mi to wychodzi http://www.rcpabianice.strefa.pl/m/200909mpPabianice/IMG_2472.html Skromny jestem :rotfl: W świadku combatowym zwią mnie Fryzjer. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Powitam Cię pytaniem: http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=4422 - to ktoś z Twojej rodziny, czy może brat bliźniak ? A może to kopia zapasowa? 8) :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Witamy na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDYXYZ Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Tak czułem że mam tu konto ale niepamiętałem o nicku ani haśle ( bo logowałem się automatycznie a tu ostatnio trzeba było wpisać) jeśli to możliwe to prosze skasować tamte konto. --- to pewnie od tego picia :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Temat zamykam do rozpatrzenia Z Regulaminu forum..... 8. Każdy użytkownik ma prawo do posiadania tylko jednego konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Tak czułem że mam tu konto ale niepamiętałem o nicku ani haśle ( bo logowałem się automatycznie a tu ostatnio trzeba było wpisać) jeśli to możliwe to prosze skasować tamte konto.W sprawie usunięcia zbędnego konta napisz do Administratora forum- znajdziesz go bez trudu. Ale w świetle regulaminu dla porządku krawacik w kontrastowym kolorze otrzymasz. Pociesz się, że nie Ty pierwszy za taki numer dekorację w Mikołajowych barwach będziesz miał. Noś z dumą to szczytne odznaczenie :wink: . Za pół roku rany się zagoją i będziesz zdrów :wink: . Na poprawienie pamięci jest skuteczne lekarstwo- niedawno jeden kolega podawał mi jego nazwę ale już zdążyłem ją zapomnieć :shock: - chyba muszę zwiększyć dawkę jak tylko dowiem się co to było :devil: . Witaj Andrzeju na forum (szkoda tylko, że trochę niefortunne miałeś wejście). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.