Jump to content

Witam

Recommended Posts

Witam nazywam się Andrzej nie pije już od… o kurde to nie AA tylko RC

Modelarstwem bawie się od 18 lat więc jestem już pełnoletnim modelarzem :wink: .

Najbardziej lubię walczyć combatami i całkiem dobrze mi to wychodzi :Dhttp://www.rcpabianice.strefa.pl/m/200909mpPabianice/IMG_2472.html

Skromny jestem :rotfl: W świadku combatowym zwią mnie Fryzjer.

Pozdrawiam

Tak czułem że mam tu konto ale niepamiętałem o nicku ani haśle ( bo logowałem się automatycznie a tu ostatnio trzeba było wpisać) jeśli to możliwe to prosze skasować tamte konto. --- to pewnie od tego picia :rotfl:

Tak czułem że mam tu konto ale niepamiętałem o nicku ani haśle ( bo logowałem się automatycznie a tu ostatnio trzeba było wpisać) jeśli to możliwe to prosze skasować tamte konto.

W sprawie usunięcia zbędnego konta napisz do Administratora forum- znajdziesz go bez trudu.

Ale w świetle regulaminu dla porządku krawacik w kontrastowym kolorze otrzymasz. Pociesz się, że nie Ty pierwszy za taki numer dekorację w Mikołajowych barwach będziesz miał.

Noś z dumą to szczytne odznaczenie :wink: .

Za pół roku rany się zagoją i będziesz zdrów :wink: .

Na poprawienie pamięci jest skuteczne lekarstwo- niedawno jeden kolega podawał mi jego nazwę ale już zdążyłem ją zapomnieć :shock: - chyba muszę zwiększyć dawkę jak tylko dowiem się co to było :devil: .

Witaj Andrzeju na forum (szkoda tylko, że trochę niefortunne miałeś wejście).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.