sudik Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Chyba tak, przynajmniej w Galerii Kazimierz mieli żółte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Film mi się strasznie podobał. Jak zobaczyłem Ikrany, to strasznie chciałem latać! ;D I wiem dlaczego latam - sama radość. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Chyba tak, przynajmniej w Galerii Kazimierz mieli żółte.Ja mowie o IMAXIE a nie o multipleksach. W Multikinie tez byly zolte i 3D i w Cinema City tez sa takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 no fakt kłania się czytanie ze zrozumieniem. :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 w lublinie nie mamy imaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 a tutaj scenka 18+ z awatara : trzeba obejrzeć film aby wiedzieć o co chodzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.